Puterea obișnuinței! Ajuns la Rahova, Vișinescu a luat un pulan și a început să bată deținuții

Condamnat la 20 de ani cu executare, torționarul Alexandru Vișinescu se simte ca acasă. Imediat ce a ajuns la penitenciarul Rahova, Vișinescu a pus mâna pe un pulan și a început să bată cu bestialitate deținuții de acolo. ”Carevasăzică, ai vorbit urât despre partid și despre tovarășul Nicolae Ceaușescu, futu-ţi Cristosu’ mă-tii să-ţi fut!”, a urlat torționarul în timp ce snopea în bătaie un deținut.

Încântat de urletele de durere ale deținutului, Vișinescu a trecut la operațiuni mai elaborate. A luat mai multe găleți, le-a umplut cu gheață și i-a pus pe deținuți să stea cu picioarele goale în ele, timp în care s-a plimbat printre ei și le-a dat fiecăruia câte-un cap în gură. La final, i-a bătut cu pulanul în tălpi.

”De acum a intrat în interiorul închisorii, a devenit un alt om, plin de viață și extraordinar de sprinten”, a povestit un gardian. ”Așa viteză de reacție am mai văzut doar la pensionarii care descoperă subit un scaun liber în capătul celălalt al tramvaiului. Noi, gardienii, am rămas uluiți de viteza lui, de aceea nici n-am apucat să reacționăm. Plus că ne era și frică, să nu ne-o luăm și noi.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
11 februarie 2016 11:02
Citește mai mult despre: Visinescu

Alte articole

Vezi mai mult