Putin a dat afară cinci generali: doi pe ușă, trei pe geam

Epurări în armata rusă, după eșecul major din Ucraina. Putin a demis cu mâna lui cinci generali, dintre care doi au demisionat, iar trei au căzut voluntar pe geam, după un scurt avânt dat de gărzile Kremlinului, așa cum le-a impus onoarea militară. Unul din generali a fost atât de ghinionist că în cădere s-a înțepat cu un glonț în ceafă, spun surse de la Moscova.

Un al șaselea general a scăpat de epurare, pentru că cineva l-a anunțat pe Putin că nu mai au generali și ar trebui să mai păstreze câțiva: ”Din păcate nu suntem România, să producem generali pe bandă rulantă”, a remarcat Vladimir Putin. Putin nu a dorit să arate cu degetul o anumită parte a armatei, așa că a fost nevoit să dea afară câte un general de la artilerie, unul de la tancuri, unul de la aviație, unul de infanterie și altul de la marină.

Surse de la Kremlin spun că președintele Putin se implică în războiul din Ucraina chiar și la nivel de batalion și are o fereastră specială, cu trambulină, pentru sergenți, căpitani sau maiori care suferă înfrângeri și doresc să-și răscumpere greșeala într-un mod cazon, demn.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
3 iunie 2022 12:57
Citește mai mult despre: general Putin rusia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult