Putin, grav bolnav după ce a tras țuică din butoiul cu Noviciok

Zvonurile se confirmă. Putin nu se simte prea bine, după ce din greșeală a confundat butoiul cu țuică din pivniță cu butoiul de Noviciok. Dictatorul Rusiei coborâse ieri să scoată un pet de 2,5 litri de țuică ”de-aia bună”, pentru un cumnat din Kamceatka, dar a greșit butoiul și a tras un pic de otravă. Din păcate Putin nu a înghițit prea mult și a scos repede furtunul din butoi, dar tot a leșinat.

Dictatorul a fost găsit de soția lui, care a crezut că s-a îmbătat și i-a tras câteva șuturi ca să-l trezească. Apoi, femeia a avut o presimțire. A gustat și ea din furtun: ”Mi-am dat seama că e Noviciok. Am băut un gât de țuică, să-mi revin, apoi am chemat ambulanța”, spune soția lui Putin.

Pentru că pe furtun mai rămăsese niște Noviciok, Kremlinul a chemat jurnaliștii independenți ca să investigheze ce s-a întâmplat, insistând să guste de pe furtun. După ce s-a trezit, Putin a infirmat zvonurile că ar avea Parkinson și că tremuratul e ceva normal pentru orice rus după 3 zile la pat, fără băutură.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
10 noiembrie 2020 07:58
Citește mai mult despre: Noviciok Putin țuică

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult