Putin și Lavrov trimit tancuri spre România: „Nu vă atacăm, vă aducem tezaurul înapoi“

După minciuna că Rusia nu a invadat Ucraina, brelocul de externe al lui Vladimir Putin a recidivat azi cu una nouă. Serghei Lavrov a spus azi în fața presei occidentale că Putin a trimis o coloană de tancuri spre România, dar sub nicio formă nu e vorba de o agresiune, ci dimpotrivă, de un gest de o generozitate rară.

„Tancurile rusești duc tezaurul României înapoi la București“, a declarat brelocul Lavrov, stârnind hohote de râs în audiență. „Mă aștept ca românii să le întâmpine cu aceeași bucurie cu care le întâmpină și ucrainenii, pentru că soldații ruși vin de fiecare dată ca să ajute și să rezolve probleme, nu ca să le creeze.“

Poate un naiv ar fi putut cumva să-l creadă pe Serghei Lavrov, însă minciuna brelocului a devenit absolut evidentă când a plusat și a spus că tancurile rusești aduc nu doar tezaurul românesc înapoi, ci și laserul furat din tunelurile dacice în timpul retragerii din Al Doilea Război Mondial. Ba chiar a insinuat că 100 de tancuri sunt pline cu aur, dobândă pentru c-au ținut atât de mult timp tezaurul românesc la Moscova.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
11 martie 2022 14:31
Citește mai mult despre: Putin tancuri tezaur

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult