Rabla 2022. Se acceptă la casat maşinile mai vechi de 6 ani și Dacia Spring

A început programul Rabla 2022 cu multe noutăți și avantaje pentru români! Anul acesta pot fi duse la casat nu doar mașinile mai vechi de 12 ani, ci și cele mai vechi de 6 ani sau Dacia Spring. Decizia a fost luată după ce mulți clienți de Spring au realizat ce au cumpărat și ar vrea totuși o mașină.

Sunt sute de clienți de Spring care solicită ajutorul prietenilor, să-i tracteze până la cel mai apropiat REMAT, unde ei nu au nicio șansă de a ajunge pe cont propriu, dată fiind autonomia extrem de redusă a mașinii. Oamenii spun că s-au săturat să scoată un picior și să dea din el ca la trotinetă: ”Am totuși o vârstă, fie-mea râde de mine că merge mai mult cu trotineta ei electrică decât merg eu cu Spring”, spune un proprietar din București.

În privința mașinilor vechi de 6 ani, s-a constatat că acestea sunt mai proaste decât cele mai vechi de 12 ani, care au și mai multe dotări. Cei de la REMAT nici nu vor să achite la fel de mult pe ele, fiind făcute 90% din plastic: ”Cele vechi măcar erau din fier, mai recuperăm ceva, dar astea noi sunt practic Lego la suprapreț”, explică un patron de firmă de reciclare.

Scris de Ionut
9 februarie 2022 11:56
Citește mai mult despre: dacia spring rabla

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult