RADET a început să facă simulări de facturi mari la căldură, pentru la iarnă

Deşi mai durează ceva până vine gerul, RADET nu pierde timpul. Pentru a testa capacităţile de plată ale populaţiei, regia de încălzire a început să emită facturi uriaşe de simulare, pe care unii fraieri le-au şi plătit. RADET nu doar că a triplat preţul gigacaloriei în facturile de test, dar le-a trimis facturi chiar şi românilor care s-au debranşat de ani buni, trecând pe centrală proprie.

RADET a mărit şi suprafaţa locuinţelor, cazul cel mai nefericit fiind în sudul Capitalei: “Pe factura mea apare că stau într-o vilă de 400 de metri pătraţi. Mi-a venit 40.000 de lei luna asta, anticipat+simulare. Trebuie să-mi vând garsoniera, să plătesc măcar parţial”, spune supărată Mioara Papuc, care locuieşte în Berceni, într-o garsonieră confort 3.

Directorul RADET explică. “Dacă am simulat încălzirea, e normal să simulăm şi facturile mari. Şi dacă tot simulăm, de ce să nu simulăm şi că oamenii s-au îmbogăţit? I-am trecut pe toţi cu vile sau apartamente cu 4 camere şi am simulat că sunt toţi miniştri, sau generali, cu salarii corespunzătoare. Eu zic că în condiţiile astea, pot şi ei să simuleze că-şi permit facturile uriaşe”, spune Valentin Dogaru, şeful RADET.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
19 octombrie 2015 18:23
Citește mai mult despre: caldura facturi radet

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult