Directorul companiei bucureștene de termoficare a susținut în această dimineață o conferință de presă pentru a explica motivele pentru care furnizarea de apă caldă este tot mai sporadică pentru consumatorii casnici. „Apa caldă nu este un drept garantat este mai degrabă un fenomen natural, cam ca ciclul. Vine o dată pe lună și ține câteva zile”. 

tuica_radet.jpg

Acesta a dat lămuriri și cu privire la cum funcționează sistemul de creează astfel de sincope. „În fiecare lună umplem un cazan mare cu apă, încălzim apa până la 100 de grade și-i dăm drumul în sistem. Când se termină, se termină, asta e, trebuie să umplem din nou cazanul și durează până se încălzește”, spune directorul RADET. 

Acesta s-a plâns de probleme societății, susținând că lipsa investițiilor a dus la aceste întreruperi și întârzieri. În momentul de față cazanele cu apă ale regiei sunt umplute cu găleata de la cișmea, că țeava care ducea apa până în vârf s-a rupt și ea din cauza vechimii, ea fiind construită în 1956.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 10.05.2019 09:18 Social

National Cinematografic