RADET, în faliment! Firea cumpără cu 150 de milioane de euro reșouri de la turci

Vestea proastă e că RADET e oficial în faliment – vestea bună e că ingeniosul primar general al Capitalei are deja o soluţie!

„Iniţial ne gândeam să oferim fiecărui bucureştean câte un voucher de 30 de lei pentru ciorapi de lână, dar apoi doamna primar a ajuns la concluzia că un tun, pardon, o investiţie de 150 de milioane de euro ar fi mult mai potrivită pentru încălzirea oraşului pe timp de iarnă. Aşa că i-am sunat pe prietenii noştri turci şi i-am întrebat dacă ar fi interesaţi să mai câştige o licitaţie babană”, spune purtătorul de cuvânt al Primăriei, Geany zis Valută din clanul Măcelarilor.

Dacă totul se desfăşoară conform planului, bucureştenii ar putea beneficia încă din aprilie de aeroterme şi reşouri antepenultimul tip, marca Otokald, produse în oraşul turc Dışkılamak.

Potrivit unor surse neoficiale, la licitaţie s-ar fi înscris şi producătorul român Astra Radiatoare, care produce calorifere cu ulei sub licenţă Siemens Heizkörper Gmbh., însă acestea nu vin în nuanţa aceea superbă de turcoaz, care aminteşte de apa cristalină a Mării Egee în Antalya.

Scris de Vasile
12 noiembrie 2019 12:11
Citește mai mult despre: radet

Alte articole

Vezi mai mult