Persoana de origine siriană Raed Arafat a decis că după 15 mai bisericile ortodoxe nu se vor deschide pentru credincioși, pentru că acolo se duc mulți bătrâni, care riscă să se infecteze și să aglomereze spitalele, unde trebuie ținute locuri pentru diverși demnitari, mai importanți decât gloata.arafat_explicatii.jpg

Pentru siguranța ortodocșilor, bisericile vor fi demolate preventiv. Demolarea se va face doar la bisericile ortodoxe. Cele catolice și protestante nu doar că nu vor fi demolate, dar vor avea voie să facă slujbe în curte, ca să poată participa președintele Iohannis și premierul Ludovic Orban, care sunt de religie străină.

Pentru că în mod tradițional ei sunt mai persecutați, biserica armenească va fi și arsă înainte de demolare, explică Arafat. Credincioșii ortodocși sunt invitați să participe la slujbe în curțile bisericilor, unde va fi și mai mult loc după demolare. Arafat explică de ce a luat această decizie: ”catolicii și protestanții, fiind occidentali, sunt mai civilizați, nu ca ortodocșii, care se înghesuie și se bat pe agheazmă. Oricum ortodoxia era ceva nasol, demolarea bisericilor e o măsură de bun simț”.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Friday, 08.05.2020 14:07 Social

National Cinematografic