În plină epidemie de gripă și de campanie anti-vaccinare, există totuși și exemple pozitive. Printre acestea iese în evidentă cartierul bucureștean Rahova, unde vaccinarea a atins un nou nivel de excelență. Efectiv e plin de seringi pe jos de la oameni vaccinați.

seringi-si-alte-deseuri-medicale.jpg

„Ne bucurăm să observăm că acest curent vaccinist este mai întâlnit în rândul tinerilor, ceea ce înseamnă că i-am educat cum trebuie. Pe vremea noastră ne adunam să bem ca proștii dar acum tinerii se adună la unul acasaă și se vaccinează toți. Totul este foarte igienic, vaccinul se pune în lingură cu niște helas, se încălzește, se pune un tifon și un garou și apoi se trage în venă. Tinerii au cunoștințe avansate de medicină generală”, spun autoritățile. 

Un alt fapt pozitiv constatat în cartierul Rahova este importanța pe care mulți din locuitorii de acolo o dau stării generale de sănătate. „Avem cazuri de locuitori care șiu-au vândut televizorul, bijuteriile, mobila din casă doar ca să aibă bani de vaccin. Deviza lor este «mai bine sărac, dar sănătos și vaccina”. 


beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 31.01.2019 18:06 Social

National Cinematografic