Rahova, lider la vaccinare. E plin de seringi pe jos!

În plină epidemie de gripă și de campanie anti-vaccinare, există totuși și exemple pozitive. Printre acestea iese în evidentă cartierul bucureștean Rahova, unde vaccinarea a atins un nou nivel de excelență. Efectiv e plin de seringi pe jos de la oameni vaccinați.

„Ne bucurăm să observăm că acest curent vaccinist este mai întâlnit în rândul tinerilor, ceea ce înseamnă că i-am educat cum trebuie. Pe vremea noastră ne adunam să bem ca proștii dar acum tinerii se adună la unul acasaă și se vaccinează toți. Totul este foarte igienic, vaccinul se pune în lingură cu niște helas, se încălzește, se pune un tifon și un garou și apoi se trage în venă. Tinerii au cunoștințe avansate de medicină generală”, spun autoritățile. 

Un alt fapt pozitiv constatat în cartierul Rahova este importanța pe care mulți din locuitorii de acolo o dau stării generale de sănătate. „Avem cazuri de locuitori care șiu-au vândut televizorul, bijuteriile, mobila din casă doar ca să aibă bani de vaccin. Deviza lor este «mai bine sărac, dar sănătos și vaccina”. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

31 ianuarie 2019 16:06
Citește mai mult despre: rahova seringi vaccinare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult