Raport CNAIR. Anul ăsta s-au construit 10 km de autostradă și 70 de vile

Transparență la Transporturi. CNAIR a publicat cu promptitudine raportul pe primele 6 luni de activitate, mai ales că în privința autostrăzilor construite a fost nevoie de două rânduri. Restul raportului, mult mai consistent, se referă la zecile de vile construite de angajații din Ministerul Transporturilor, de multe ori chiar cu resursele de la drumuri.

”Avem un avans considerabil la constructorul turc care face vila directorului regional de Argeș, unde lotul 5 al autostrăzii Sibiu Pitești se află în întârziere cu 8 ani, realizat în proporție de 2%. Vești bune și pe A7, Autostrada Moldovei, unde au sosit termopanele cu toc de lemn, comandate în Germania, pentru vila directorului de la Suceava, contract cu încredințare directă”, spune Robert Acrișor, director CNAIR.

În privința dumurilor expres, lucrurile stau binișor, fiind finalizați 17 km anul acesta, însă fără conexiune la Găneasa, pentru că n-ar mai fi rămas fonduri pentru piscinele vilelor directorilor de la Slatina, comunică CNAIR.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
25 august 2022 10:59
Citește mai mult despre: autostradă CNAIR vilă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult