Imaginile cu banii falși ai unui vrâncean, trași la xerox și îngroșați cu carioca, au făcut înconjurul țării. Dar nimeni nu a stat să asculte și varianta acuzatului, cum de a ajuns să facă un gest pe cât de tembel pe atât de cutezător?

bani-falsi-carioca.jpg

„Dom'le, nu știu ce-aveți cu mine, ăia nu sunt bani falși. Așa am primit pensia de la poștaș de când mi-a mărit-o PSD-ul. Știam eu că odată și-odată o să-mi fie și mie bine dacă votez încontinuu cu PSD. Iată, ce ditai pensie primesc aproape în fiecare lună. Nu înțeleg de ce m-a arestat poliția când m-am dus la primărie să plătesc impozitul pe casă devreme să iau bonusul de 15%”, spune vrânceanul acuzat de falsificare de bani.

Polițiștii l-au scuturat bine pe moș, că părea să nu fie atent la ce spune, și au descoperit asupra lui și o serie de monede false făcute din capace de bere și ștanțate cu cuiul. „Vom investiga și această pistă, aparent există un acest PSD care tipărește bani falși de foarte proastă calitate. Trebuie să fie cineva imbecil clinic. Vom continua ancheta”, a dat asigurări șeful poliției Vrancea.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Wednesday, 14.03.2018 10:55 Social

National Cinematografic