Bucureștenii care se temeau că nu emană un miros de transpirație îndeajuns de înțepător pentru a-i doborî pe cei din jur nu trebuie să-și mai facă griji: RATB lansează o nouă gamă de deodorante, cu miros specific de transpirație.

spray_ratb_transpiratie.jpg "Deși este vară, am primit reclamații din partea călătorilor că mirosul de transpirație nu este suficient de puternic, așa că am decis să luăm măsuri urgente și să lansăm această linie de deodorante. Ele vor putea fi achiziționate, la un preț modic, de la chioșcurile RATB, dar și din automatele montate în fiecare vehicul", spune Decebal Popescu, directorul RATB.

Deodorantele vor fi de mai multe tipuri, în funcție de aroma dorită. Călătorii vor putea alege între transpirația de bătrân, transpirația de cerșetor sau transpirația de femeie supraponderală care a alergat după troleu după ce s-a chinuit trei ore să se îmbrace într-un maiou mult prea strâmt.

"Eu sunt un bărbat normal, transpirația mea are mirosul obișnuit. De când RATB a lansat noile deodorante, pot în sfârșit să miros ca un câine ud, cum mi-am dorit dintotdeauna", spune Victor T., un călător entuziasmat.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Luchian | Thursday, 04.08.2016 14:12 Social

National Cinematografic