STB, fostă RATB, are planuri mari pentru a deveni rentabilă! Vechiul sistem, pe bază de controlori vizibili, cu veste ţipătoare, a fost declarat ineficient, controlul urmând să se desfăşoare de acum încolo într-o manieră mult mai discretă.

buzunare_ratb_control.jpg
"Am încheiat un parteneriat cu principalele grupări de hoţi de buzunare din Capitală, a căror experienţă în scotocit e incontestabilă. Reprezentanţii acestora vor avea dreptul să îi caute pe călători în buzunare, borsete şi ghiozdane pentru a stabili dacă erau în posesia unui titlu de călătorie valabil", spune directorul STB, Nicu din clanul Spintecătorilor.

"Dacă remarcaţi un astfel de control, vă rugăm păstraţi liniştea şi nu alertaţi pe nimeni: riscaţi o amendă usturătoare pentru tulburarea activităţii personalului STB."

Pentru a evita micile neplăceri, de exemplu sacoşele tăiate cu lama sau poşetele smulse, cetăţenii sunt sfătuiţi să păstreze portofelul cu cartela STB într-un buzunar exterior, de preferinţă neprevăzut cu fermoar sau capse.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 27.11.2018 16:03 Social

National Cinematografic