Regia Auto de Transport din București a fost amendată cu 150.000 de lei de ANPC pentru că mijloacele de transport nu îndeplinesc normele de igienă, nu au aer condiționat, nu respectă normele de siguranță a călătorilor și sunt pline de pensionari și țigani. Cu toate acestea directorul regiei a anunțat că va scăpa de amendă, întrucât nu are buletinul la el. 

cruce_autobuz_dinam.jpg

„Dom'le, eu am vrut să ofer condiții bune dar, știți cum e, nu sunt din localitate și nu am știut de unde să le iau. În plus, sunt și student, din Buzău, nu știu cum stă treaba. N-am buletinul la mine”, a strigat directorul RATB înainte să fugă pe ușă arătând semne obscene înspre controlorii ANPC.

În aceste condiții, amenda va fi plătită tot de călătorii cu bilet și abonament din autobuz. Primăria București a decis să ia măsuri pentru îndreptarea acestor deficiențe și a oferit gratuități nu doar pensionarilor ci și tuturor celor care au trecut de 40 de ani și nu se spală. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 07.08.2015 13:02 Social

National Cinematografic