RATB susţine că oamenii se plâng degeaba. Aerul porneşte automat, când se validează o cartelă

Reprezentanţii RATB au răspuns sec afirmaţiilor călătorilor nemulţumiţi că în mijloacele de transport în comun nu funcţionează aerul condiţionat, precizându-le că sistemul este complet automatizat, aerul pornind în momentul în care cel puţin un călător validează o cartelă de călătorie.

„Nu e vina noastră, oamenii trimit degeaba sesizări, degeaba fac petiţii online şi ne arată cu degetul. Noi ne-am făcut datoria, tot ce trebuie să facă pentru pornirea aerului e să valideze cel puţin o cartelă. Dacă asta nu se întâmplă, problemele sunt altundeva”, explică Decebal Popescu, director comunicare RATB.

Unii călători răspund însă că ei au abonamente pe toate liniile şi nu văd nevoia de a valida, sau sunt asistaţi social şi ar dori ca şoferul să vină şi să valideze o cartelă pentru a da drumul la aer. Mulţi călători susţin şi că nu sunt ei proşti „să pună botul la aburelile RATB-ului”.

„N-am de gând să dau cine ştie câţi bani pe experimente de genul ăsta. Să-şi respecte călătorii şi să dea drumul la aerul condiţionat, să ne mai lase cu aberaţiile astea cu cartele, care am înţeles că ar conţine şi numărul Fiarei, având coduri de bare”, susţine Robert Acrişor, care nu validează niciodată când se urcă în autobuz.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
26 iulie 2013 06:07

Alte articole

Vezi mai mult