RATB: „Zeci de mii de călători ne întreabă zilnic dacă pe 2 şi 3 mai controlorii au liber”

Purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti susţine că zeci de mii de călători trimit în ultimul timp mailuri, întrebând dacă pe 2 şi 3 mai controlorii au şi ei zile libere.

Potrivit purtătorului de cuvânt, angajaţii RATB sunt nedumeriţi de curiozitatea călătorilor, însă o consideră un semn bun, care arată că societatea românească tinde spre o atitudine din ce în ce mai civilizată faţă de mijloacele de transport în comun.

„Suntem măguliţi de interesul călătorilor faţă de zilele de odihnă acordate celor 300 de controlori angajaţi la noi. Îi asigurăm pe această cale că, fiind bugetari, controlorii au şi ei zile libere în perioada respectivă, potrivit ordonanţei de urgenţă adoptate în acest sens”, susţine Decebal Popescu, purtător de cuvânt RATB.

Reprezentanţii RATB îi sfătuiesc pe cetăţeni să ignore cu persoanele care se dau drept controlori în perioada respectivă şi să-şi valideze ca şi până acum tichetele de călătorie, aşa cum procedează de fiecare dacă când urcă într-unul din vehiculele RATB.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
11 aprilie 2013 19:04

Alte articole

Vezi mai mult