Raţiunea a învins! UE a decis să renunţe atât la ora de vară, cât şi la România

După o dezbatere scurtă la Bruxelles, Uniunea Europeană a decis să renunţe la nişte lucruri înapoiate, precum ora de vară sau România. Începând cu acest an, statele europene renunţă la stupida oră de vară, dar şi la primitiva Românie, care nu doar că refuză să se integreze, dar mai face şi mişcări gen RoExit.

“România va primi un preaviz de 15 zile lucrătoare şi o ultimă plată, lichidarea, în valoare de 4 milioane de euro. De asemenea, e rugată să predea birourile şi să-şi evacueze europarlamentarii, că ni s-a luat să fie circ pe la Parlamentul European. În fiecare zi sunt zeci de reporteri care filmează ce prostii debitează demnitari români precum Dăncilă, o analfabetă funcţional, numită de infractorul Dragnea într-un post de marionetă”, a declarat Angela Merkel.

Uniunea Europeană a decis să păstreze însă Bulgaria, deşi „sunt un fel de români, dar măcar au avut decenţa să nu fure banii de autostrăzi, deci probabil au o şansă de integrare. Astfel, de la 1 Noiembrie românii pot sau nu să-şi dea ceasurile după ora de iarnă, pentru că pe noi ne doare în cur. Babuinilor!”, a transmis Merkel românilor.

Scris de Ionut
2 octombrie 2018 13:10
Citește mai mult despre: Romania UE

Alte articole

Vezi mai mult