Rază de speranţă pentru Sănătate: ALIEN Vs. Predator 3 se filmează la Spitalul Judeţean Ploieşti

Bugetul spitalului care a umplut rubricile de ştiri ale României în ultima săptămână ar putea primi un ajutor neaşteptat de la Hollywood. Ridley Scott se întoarce în scaunul regizoral cu continuarea filmului care l-a lansat, şi a ales fără să ezite Spitalul Judeţean Ploieşti pentru filmările la cel mai recent film al său, Alien Vs. Predator 3.

„Trebuia să reducem costurile, şi când îţi pică din cer un decor deja făcut, în care nu îţi mai trebuie efecte speciale, nu te gândeşti de două ori”, a spus Ridley Scott. „Vă daţi seama, am becuri care pâlpâie în culoare întunecate, gemete de foame şi durere pe fundal, dar şi hoarde întregi de alieni la degetul meu mic, mişunând pe holuri sau în castroanele de mâncare. Trebuie doar să filmez gândacii foarte de aproape.”

Ridley Scott a găsit la Ploieşti şi actori extrem de potriviţi rolurilor din film: „Sunt onorată că m-au ales pe mine şi sper că o să fac treabă bună”, spune tanti Mariana, asistentă pe secţia de Cardiologie, distribuită în rolul lui Predator.

Regina Alien din film, doamna Aurelia de la secţia de neo-natologie, ne-a spus: „Când citeam scenariul, parca era deja-vu. Tot ce scria acolo, cu carcaleti lipiţi de faţă sau rozătoare ieşite din piept, eu văd zilnic de 25 de ani. Am totuşi o experienţă în spate. În plus, 15 milioane de lei vechi sunt bani, tati!”

Scris de Mihai
4 decembrie 2013 10:12

Alte articole

Vezi mai mult