Un gălățean infiltrat în guvern a pus în practică un plan care riscă să arunce o bucată de Moldova în război civil. Gălățeanul a adăugat pe șeștache într-o ordonanță legată de combaterea coronavirusului un articol prin care Brăila devine parte a zonei metropolitane Galați, însă cu rang inferior. 

vaslui_ars_pe_rug.jpg Brăileanul infiltrat în Guvern a descoperit în cele din urmă declarația de război a gălățeanului și i-a înfipt un cuțit în spate, dar era prea târziu: ordonanța tocmai se publica în Monitorul Oficial și devenea lege. Nimic nu se mai poate face, Brăila este de azi încolo oficial parte a metropolei Galați.

E greu de anticipat cum vor reacționa brăilenii când vor afla că vor deveni moldoveni nu doar cu accentul, ca în prezent, ci și după cartea de identitate. Asta pentru că toți brăilenii vor fi nevoiți să-și actualizeze adresa din buletin, astfel încât să fie trecuți ca aparținând de zona metropolitană Galați.

”Imediat ce primul brăilean se va trezi cu Galațiul trecut ca reședință va izbucni războiul civil în zonă”, este sigur reputatul istoric Decebal Popescu. ”Și nu are ce să iasă bine dintr-o astfel de încleștare, că va fi practic un război  între două triburi de moldoveni.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 19.05.2020 10:54 Social

National Cinematografic