Războiul prezervativelor

Ministerul britanic al apărării le sfătuieşte pe femeile care luptă în Afganistan să aibă la ele prezervative şi anticoncepţionale, pentru a se proteja de sarcinile nedorite.

Mijloacele de contracepţie sunt bune în special în momentele în care, cucerind un sat de talibani, englezoaicele din armata britanică se pun pe violat bărbaţi fără apărare. Mulţi copii se vor naşte probabil în Marea Britanie, ca urmare a violurilor din acest război.

Dar să lăsăm gluma la o parte. Mă întreb dacă n-ar fi mai bine ca armatele să fie formate numai din femei. Pagubele războielor ar fi aceleaşi, ce-i drept, dar de altă factură. Soldaţii care trec prin teritorii cucerite nu s-ar mai apuca să violeze, ci ar începe să-i certe pe localnici atunci când stau prea mult la bere sau nu-şi pun şosetele murdare la spălat. Bineînţeles, arma suprema ar fi bârfa. Armata inamică n-o să fie învinsă în luptă deschisă, ci abandonată de propriul popor în momentul în care el, poporul, o să afle că ea, armata, s-a uitat şi după alte popoare, să le cucerească.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
17 mai 2010 14:14

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult