Răzbunare! Câteva zeci de sicilieni bătrâni, folosiţi ca sclavi sexuali de o grupare de românce tinere din Capitală

Prea puși pe harță și prea îngrijorați de soarta țării ignorăm frecvent dramele ce se petrec printre noi. Un reportaj cu camera ascunsă realizat de o televiziune britanică a scos la iveală cazuri groaznice de sclavie sexuală ce se petrec chiar în capitala unei țări din Uniunea Europeană, România.

„Zeci de bătrâni sicilieni cu bani au devenit victimele unei rețele de traficante de carne vie care-i supun pe aceștia la cele mai depravate perversiuni sexuale. Bătrânii abia mai reușesc să se țină pe picioare după ce se urcă tinerele românce pe ei”, se arată în reportajul realizat de televiziunea britanică.

Oameni aflați la vârsta a treia sunt ținuți treji după ora 8 seara, când în mod normal ar trebui să doarmă, și duși în cluburi unde este muzica tare și stroboscopul dat la maximum. Traficantele îi îmbracă în haine hazlii, nepotrivite pentru oameni bătrâni, cum ar fi tricouri cu anchior sau pantofi de piele întoarsă fără ciorapi. Autoritățile române cunosc această problemă dar preferă să o ignore cu desăvârșire, aruncând încă o pată de neșters pe obrazul acestei frumoase țări despre care Papa Ioan Paul al Doilea a zis că este „Grădina Maicii Domnului”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
17 martie 2017 11:03

Alte articole

Vezi mai mult