Răzbunarea ciocanului de marcat copaci

Un locuitor al comunei băcăuane Odobeşti a văzut pe pielea lui ce înseamnă să te iei în gură cu un pădurar. Săteanul respectiv n-a fost lăsat să ia lemne din pădure, s-a supărat şi, într-o totală lipsă de inspiraţie, l-a înjurat pe pădurar. Numai că acesta din urmă a ripostat prompt şi l-a pus imediat la respect cu ciocanul de marcat copaci.

 

Pentru sătean , partea proastă nu e neapărat că pădurarul a folosit ciocanul de copaci asupra lui, ci că a fost marcat, în felul ăsta, pentru tăiere.

 

Oricum, e interesant de văzut că fiecare meserie, oricât de inedită ar fi ea, are propriul instrument al groazei, propria unealtă de măcelărit semeni. Tăietorii de lemne au toporul şi, mai nou, drujba. Bucătarii au tot felul de cuţite, plus ciocanul de şniţele, ideal pentru situaţiile în care victima urmează să fie dată prin pesmet şi pusă la prăjit. Gazetarii au condeiul, pe care ar fi în stare să-l înfigă în oricine îndrăzneşte să le scoată din priză calculatorul, mai ales dacă joacă la el solitaire în timpul programului.

 

În sfârşit, aflăm acum, cel mai de încredere prieten al pădurarului este propriul ciocan de marcat copaci. Nu te înşeală niciodată, nu te lasă la greu. În plus, e o unealtă tulburătoare. Cei mai mulţi copaci rămân marcaţi de pe urma întâlnirii cu el.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
19 septembrie 2009 09:44
Citește mai mult despre: ciocan padurar razbunare victima

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult