This website uses cookies. By continuing your navigation you agree with their use.

Victor Ponta nu uită nici acum că românii din diaspora au avut o contribuție majoră la nealegerea lui ca președinte al țării. După ce a mințit și a spus cei din diaspora au stat de 3-4 ori la coadă la vot, ca să pară mai mulți, Ponta vrea să treacă la nivelul următor: să-i și fure pe românii din diaspora, nu doar să-i jignească.

ponta_mantogar.jpg ”Ponta s-a consultat cu niște pesediști la întâmplare, că oricum toți colegii lui de partid sunt hoți, și crede că a identificat metoda prin care să-i și fure pe românii din diaspora”, a povestit un apropiat al pesedistului. ”A decis să candideze pentru parlamentul european, pe principiul că banii europeni nu țin de o singură țară, ci de toate membrele UE. De furat știe cum s-o facă, mai rămâne doar să obțină mandatul de europarlamentar.”

În prezent, Ponta lucrează la un CV cu care vrea să se impună cât mai rapid la Bruxelles. ”Deocamdată este doar la pagina 7, încă își trece studiile și doctoratele obținute, dar Victor Ponta e optimist că până în alegeri va reuși să termine cele 174 de pagini ale CV-ului”, a precizat apropiatul plagiatorului.


Scris de Calin | Monday, 22.08.2016 17:48 Politic

National Cinematografic