Zici că s-au înfrăţit cu Caracalul! La staţia de taxare de la Feteşti se formează în continuare cozi, pentru că foarte mulţi şoferi sunt mult prea proşti ca să achite taxa la benzinării sau prin SMS.coada_fetesti_webcam.jpg

Un întreprinzător din Feteşti a profitat de situaţie şi a montat un webcam. Milioane de oameni din toată lumea au intrat pe webcamul care transmite live coada de la punctul de taxare, ca să râdă, audienţa depăşind orice alt post de comedie.

Traficul e îngreunat şi de şoferii care, deşi au achitat prin SMS, opresc să-i pozeze pe proştii de la ghişeu. “Noi am pus semne cu NU HRĂNIŢI ANIMALELE, dar ăştia nu se lasă, opresc, le dau pufuleţi, napolitane, se pozează cu ei. Nu e frumos să râzi de oamenii care au avut neşansa de a se naşte proşti” explică Decebal Popescu, reprezentantul ONG-ului “Sunt proşti, dar sunt proştii noştri”.

Webcamul e doar primul pas. Lângă ghişeu se va monta o tribună, unde şoferii care iau pachetul VIP vor putea să râdă de proşti. Pentru o taxă de 10 lei, poţi chiar şi tu să stai la ghişeu şi să le iei banii, ca să le vezi feţele de proşti.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Monday, 03.08.2015 16:22 Social

National Cinematografic