Răzvan Cherecheș, tranșant: „Am ucis mai mulți orci decât Legolas!”

Plecat de la Ministerul Sănătății, „expertul” în sănătate publică Răzvan Cherecheș continuă să se mențină în centrul atenției și să stârnească controverse. Pe pagina sa de Facebook, unde toarnă zilnic aberațiile sale, Cherecheș s-a lăudat că a omorât mai mulți uruk hai decât Legolas.

„Am stabilit de la început regulile jocului și nu puteți voi să le schimbați pe parcurs. Inclusiv olifantul se pune două puncte și am zeci de martori care să confirme că eu am omorât mai mulți decât sfrijitul ăla”, a susținut Cherecheș în cadrul săptămânalei sesiuni de Q&A. Acesta s-a jurat că nu minte, că așa l-a învățat tatăl său, Glóin Cherecheș, să spună numai și numai adevărul, să n-aibă parte de secure dacă e altfel.

Chestionat pe această problemă, primarul Clujului, Emil Bilbo a zis că nu se bagă, că are altă treabă de făcut, și când presa a insistat a scos un inel și l-a pus pe deget și a dispărut. Se speculează că ori a devenit invizibil printr-o vrajă străveche, ori i s-a rupt scăunelul și a căzut sub birou.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

5 mai 2021 13:59
Citește mai mult despre: legolas razvan chereches

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult