Reacție! Patriarhul va organiza Gold Friday, ziua în care biserica va vinde totul la suprapreț

Ideea că de Black Friday alții decât biserica pe care o conduce fac extrem de mulți bani efectiv l-a scos din minți pe Patriahul Daniel. Apropiații spun că șeful bisericii ortodoxe efectiv n-a fost în stare de nimic, petrecându-și majoritatea timpului în pat, blestemând magazinele care au făcut bani de Black Friday.

Însă după două zile, iată!, Patriarhul revine în forță. A anunțat deja absolut toți subalternii din BOR că vinerea următoare e rândul lor să se umple de bani: va organiza Gold Friday, ziua în care toate produsele corporației păstorire de Preafericitul Daniel vor fi vândute de preț cel puțin dublu.

Simplul gând că biserica sa va face din nou bani se pare că l-a pus pe picioare pe Patriarh, care nu mai dă acum nici un semn de slăbicuine, cum s-a întâmplat vineri și sâmbătă. Deși e la fel de posibil ca șeful BOR să-și fi revenit după tratamentul minune al doctorului său personal, care i-a oferit mai multe extrase de cont cu veniturile bisericii de până în acest moment al anului.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
22 noiembrie 2015 01:20
Citește mai mult despre: Black Friday Patriarhul Daniel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult