Dezvăluirea de ieri nu a trecut neobservată de înaltele feţe bisericeşti! Aflând că NASA a anunţat prezenţa apei pe Marte, Patriarhul Daniel a convocat un sinod de urgenţă pentru a analiza oportunitatea sfinţirii preţiosului lichid.

robotul_religiosity_marte.jpg
“Unii spun că sub suprafaţa Planetei Roşii s-ar afla cantităţi enorme de apă. Fie ea şi sărată, nu poate rămâne nesfinţită”, a declarat întâistătătorul Bisericii. “Purtăm discuţii cu patriarhiile Rusiei şi Bulgariei pentru construcţia roverului Religiosity. Dacă lucrurile merg conform planului, acesta va fi lansat de pe cosmodromul din Muntele Athos în prima jumătate a anului viitor.”

“Ne aşteptăm, bineînţeles, la o finanţare consistentă din partea statului, care nu a mai mişcat un deget în cursa spaţială de când cu Prunariu”, a adăugat Preafericitul, profund nemulţumit de lipsa de generozitate a autorităţilor.

Roverul Religiosity va sfinţi toată apa găsită de misiunea americană, însă va avea şi alte misiuni ştiinţifice de îndeplinit. “Printre altele, Religiosity va căuta zăcăminte de aur, va unge cu mir toţi ceilalţi roboţi prezenţi pe planetă şi va calcula timpul de ardere al tămâii în atmosfera marţiană.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 29.09.2015 15:49 Social

National Cinematografic