Recenzarea s-a încheiat ieri. Cei care nu s-au recenzat au dispărut la miezul nopţii

Recensământul populaţiei s-a încheiat oficial ieri, anunţă autorităţile statului. Vestea nu e una tocmai bună pentru românii care n-au apucat să participe. În această noapte, mii de nerecenzaţi – nu se ştie exact câţi, pentru că nu s-au recenzat niciodată – au făcut „puf!” şi au dispărut în neant chiar în momentul în care ceasul a arătat 00:00.

„Eram la terasă şi i-am dat unui prieten 20 de lei să-mi ia ţigări. De unde era să ştiu că nu se recenzase? Acum s-a evaporat, iar eu am rămas şi fără bani, şi fără ţigări, şi fără prieten. Cine mi-i dă înapoi, statul?”, se plânge Marcel Strugurel, un luptător de sumo de 42 de ani dintr-o suburbie posh a Tecuciului.

Pentru alţi români, evenimentul a fost însă prilej de bucurie. „Ştiţi cine nu s-a recenzat? Soacră-mea!”, jubilează Maurenţiu Băgălău, un tenor de 38 de ani din Fundulea.

Potrivit teologilor, nimeni nu ştie unde exact au dispărut nerecenzaţii, însă există speculaţii că într-un alt plan astral ar exista un fel de purgatoriu doar pentru ei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
1 august 2022 13:08
Citește mai mult despre: disparitii misterioase recensamant

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult