Rechinii vor desfiinţarea posturilor religioase şi cer dezlegare la peşte tot timpul anului

Rechinii de pretutindeni se revoltă împotriva tratamentului inuman la care sunt supuşi din cauza sărbătorilor religioase. Ei spun că, dacă nimeni nu va interveni pentru a le acorda dezlegare la peşte pe tot timpul anului, populaţia lor va fi decimată. Singurii rechini care nu s-au aliat revoltei sunt rechinii vegetarieni.

„Populaţia de rechini e decimată din cauza sărbătorilor religioase. Mulţi rechini fac foamea pe perioada postului, pentru că majoritatea nu se pot hrăni vegetarian, doar cu alge marine. Singurele zile în care mănâncă o masă decentă sunt cele în care se dă dezlegarea la peşte, însă asta nu e suficient. Sunt prea rare aceste zile. Eu ca specialist recomand ca rechinii să aibă dezlegare la peşte tot anul, nu doar în anumite perioade”, susţine Ologu Marin, un reputat biolog marin.

„Dacă nu mor în timpul postului, mulţi dintre rechini mor în primele zile după încheierea postului. Pentru că stau nemâncaţi mai bine de o lună, cum a fost acum cu postul Paştelui, se lăcomesc imediat ce au dezlegare la peşte şi mănâncă prea mult. Organismul lor nu mai este obişnuit să digere atât de multă hrană, aşa că mulţi rechini fac tot felul de toxiinfecţii alimentare şi mor din această cauză”, a declarat singurul activist român pentru apărarea drepturilor animalelor.

Dacă revendicările lor nu vor fi acceptate, rechinii ameninţă că vor ieşi în stradă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
13 aprilie 2010 09:37
Citește mai mult despre: peste post rechin religie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult