Recidivă! După ce-a spus că homosexualii fură copii, Leon Dănăilă cere acum și arestarea lui Bau Bau

După ce-a spus într-un interviu că homosexualii cumpără sau chiar fură copii, Leon Dănăilă a revenit asupra declarației și a precizat că nu-i consideră pe homosexuali cel mai mare pericol pentru copii. ”Bau Bau este de departe cel mai mare pericol pentru copii, el fură mult mai mulți copii decât homosexualii. Nu înțeleg de ce Bau Bau nu a fost încă arestat de DNA”, a răbufnit senatorul liberal.

El vrea ca șefa DNA, Codruța Kövesi, să fie convocată în fața senatorilor ca să prezinte planul prin care să-l anihileze pe Bau Bau. ”De asemenea, ar mai trebui anchetați și țiganii care vin și iau cu sacul copiii care nu sunt cuminți și îi duc în pădure. Dacă un copil nu a fost cuminte, el trebuie bătut de părinții heterosexuali, nu dus de țigan în pădure”, crede Leon Dănăilă.

Senatorul liberal are și o teorie interesantă despre Bau Bau. ”Nu l-am văzut niciodată acționând, deci e posibil să mă înșel, însă intuiția îmi spune că Bau Bau este homosexual și d-aia fură copii. Eu cred că dacă l-aș opera pe creier aș putea să-l fac heterosexual, ca să nu mai fure copii. Dar, ca să fac asta, Bau Bau trebuie mai întâi prins de DNA”, a spus Dănăilă.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
17 martie 2017 13:16
Citește mai mult despre: danaila homosexual

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult