Reclamă genială pe litoral: “Vino la mare în decembrie. Nu sunt manele şi poţi auzi valurile!”

Decembrie e singura lună din an când pe litoralul românesc chiar poţi auzi marea. Pe asta se bazează o campanie de marketing turistic. Românii sunt invitaţi să-şi petreacă mini-vacanţa de 1 Decembrie la mare, unde în această perioadă preţurile sunt excelente, linişte e deplină şi în Mamaia taxa de barieră e zero.

Dacă vrei bere rece, o ţii pe balcon. Toate restaurantele şi barurile sunt închise, dar asta înseamnă că nu vezi nici mutrele de cimpanzeu ale chelnerilor. Nu trebui să dai bacşiş nimănui, nici nu eşti agasat de toţi cocalarii care fumează lângă tine în restaurant. Pe plajă nu sunt şezlonguri şi poţi să-ţi pui cearceaful unde vrei tu, chiar şi lângă apă, fără să vină bodyguarzii terasei să te bată.

Poţi ajunge în timp record, pentru că la Feteşti nu e coadă, autostrada e liberă şi poţi circula chiar şi cu 180 la oră, pentru că poliţiştii au plecat în Austria la schi, că tocmai au luat o mărire de salariu de 10% de la guvern.

Există însă o singură problemă. Dacă asculţi valurile prea atent, vei auzi delfinii fredonând manele, pentru că vara le aud atât de des de la cocalarii de pe litoral, că le-au învăţat şi ei pe de rost.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
28 noiembrie 2015 02:58
Citește mai mult despre: litoral manele

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult