Record mondial la Politehnică! 120 de studenţi au reuşit să poştească o singură ţigară

Preţul din ce în ce mai mare al ţigărilor i-a propulsat pe tinerii români în Guinness Book, susţine conducerea Politehnicii din Bucureşti. În această dimineaţă, după primul curs, 120 de studenţi adunaţi la poarta instituţiei au reuşit să împartă o singură ţigară, depăşind cu mult recordul stabilit în 1984 de echipajul unui vas de pescuit naufragiat în Pacificul de Sud.

“N-aveam încotro”, susţine Decebal Popescu, unul dintre recordmeni. “Cu toţii aveam chef să ieşim la o ţigară în pauză. Am făcut chetă dar nu am reuşit să strângem decât de un covrig şi o cafea de la automat. Până la urmă, unul dintre noi a găsit o ţigară într-un pachet pe care îl credea gol. Vă puteţi imagina ce urale de bucurie au urmat. Am împărţit-o, fiecare a fumat câte puţin, unii doar au atins-o cu buzele, important era că aveam o ţigară şi că am reuşit s-o poştim cu toţii. Personal, nu mi-am mai permis să-mi cumpăr ţigări încă din anul I.”

Tinerii politehnişti afirmă că, în teorie, o ţigară poate fi împărţită la un număr infinit de studenţi. “Anul viitor, dacă vom reuşi să obţinem altă ţigară, vom încerca să ne doborâm propriul record, chemându-i ‘la o pipă’ şi pe colegii de la Filosofie.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
1 februarie 2013 16:02

Alte articole

Vezi mai mult