Record mondial pentru un cocalar cu BMW: A făcut 1 milion de km cu manelele date la maxim

Cine spune că românii nu mai cutează să-și depășească limitele? Zi de zi în jurul nostru sunt oameni care fac lucruri extraordinare, demne să fie trecute cu litere de aur în marea carte a istoriei României. Este și cazul lui Geo Lemandroi, cocalar din Ploiești, care chiar în această dimineață a stabilit un record greu de egalat: a împlinit un milion de kilometri de când merge cu manelele date la maxim.

„Când am început această aventură abia de apăruse caseta cu «Aș da zile de la mine» a lui Adi Minune. Am mers cu ea un an întreg. Apoi au apărut CD-urile, compilații de supermanele și viața mea a fost tot mai ușoară”, povestește Lemandroi.

De-a lungul timpului nu a făcut modificări majore mașinii sale BMW 318. I-a pus un spoiler, difuzoare mai mari că începuse să surzească, la vopsit cu cea mai albă vopsea cu teflon pe care a găsit-o în magazin. „Secretul meu? N-am fost niciodată zgârcit. Când mergi cu manele la maxim, ai grijă să deschizi și geamurile din spate, să se audă stereo. Toată lumea s-a bucurat de muzica pusă de mine, n-am auzit în viața mea un claxon”, a spus cocalarul ploieștean.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
19 iulie 2015 12:07

Alte articole

Vezi mai mult