Record mondial! Un ghişeu ENEL din Bucureşti se laudă cu prima coadă care înconjoară Pământul

Experţii Guinness Book se află la sediul ENEL din sectorul 3, verificând autenticitatea unui fenomen care ar putea plasa România pe un loc fruntaş în clasamentul mondial a cozilor. Potrivit martorilor, la unul dintre ghişee s-ar fi format, în cursul acestei dimineţi, o coadă atât de lungă încât înconjoară planeta pe la ambii poli, reuşind să se întâlnească cu ea însăşi după doar câteva ore.

“Cred că meritul aparţine doamnei în vârstă care stă de vorbă de jumătate de oră cu omul de la ghişeu, fiindcă nu vede prea bine şi i se pare că i-au greşit totalul cu 20 de bani”, spune Decebal Popescu, participant la coadă. “Ar mai fi domnul care şi-a plătit factura cu trei borcane de mărunţiş, domnul care a uitat pentru ce a venit aici… Toţi au muncit enorm la lungimea cozii noastre.”

“Personal, sunt încântat că am fost martor la momentul când ultimul venit şi-a dat mâna cu cei din fruntea cozii, chiar prin fereastra ghişeului”, a adăugat Popescu. “Coada aceasta măreaţă, care traversează şi Sahara, şi taigaua siberiană fără să crâcnească, e mai mult decât o înşiruire de oameni care vor să beneficieze, pe banii lor, de nişte servicii elementare. E un simbol al tăriei acestui neam mândru.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
4 martie 2013 08:03

Alte articole

Vezi mai mult