Record mondial! Un șofer de microbuz a reușit să bage 52 de oameni înăuntru

Performanță uluitoare reușită de un șofer de microbuz de pe ruta Slatina-Teiuș. Acesta a băgat nu mai puțin de 52 de persoane în microbuzul său de 16 locuri, uluindu-l cu dedicația sa pe patronul firmei. Patronul chiar i-a promis că, dacă mai reușește să bage încă de două ori până la finalul lunii 52 de persoane în microbuz, va primi un bonus de 30 de lei din partea lui.

Călătorii, cel puțin unii dintre ei, sunt revoltați și spun că pe ei nu-i interesează astfel de recorduri, ci să aibă parte de-o călătorie civilizată. „După ce că am stat înghesuiți patru persoane pe două locuri, a mai trebuit și să țin un polițist de vreo 150 de kilograme în brațe aproape tot drumul. Asta e bătaie de joc, dar pe polițiști nu-i interesează“, s-a plâns un călător.

Recordul temerarului de pe ruta Slatina-Teiuș este cu șapte călători mai bun decât vechiul record, 45 de călători într-un microbuz de 16 locuri, obținut acum 4 ani de un șofer indian de pe ruta Mumbai-Nashik. Guvernul indian a reacționat prompt și a promis deja un bonus de 1.000 de rupii șoferului care reușește să bată recordul românului nostru.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
27 iulie 2021 08:15
Citește mai mult despre: microbuz record

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult