Cine credea că femeile nu se pricep să parcheze mașini a avut dreptate, știm deja asta. Dar, din câte se pare, incapacitatea lor de a parca se extinde și la alte vehicule, după cum o demonstrează pățania unei bucureștence, care s-a chinuit 4 ore să parcheze sania băiețelului ei în debara.

femeie-derutata-debara.jpg

"Nu e o sanie mare, e mai mult o săniuță. Iar debaraua nu e debara, e mai degrabă un dressing imens", spune soțul femeii, vizibil afectat de scenele la care a fost martor timp de 4 ore.

"I-am apreciat ambiția, chiar am încurajat-o, am sperat tot timpul că poate. I-am făcut și un desen cu săgețele, să-i arăt exact din ce unghi trebuie să abordeze intrarea în debara. Degeaba. A stat o oră doar să caute oglinzile retrovizore de la sanie. Până la urmă a folosit oglinda de machiaj, dar nu ca să parcheze, ci ca să se machieze", mărturisește bărbatul, vizibil răvășit.

Sursele ne spun că soțul femeii a dormit singur în acea noapte, pentru că ea nu a fost în stare să se parcheze singură în pat.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Luchian | Saturday, 19.01.2019 12:48 Social

National Cinematografic