Record! O moderatoare TV a reuşit să vorbească peste invitaţi 24 de ore încontinuu

Prezentatoarea emisiunii Fabrica de la Realitatea TV, Marinela Mititelu, are cu ce să se mândrească. Aceasta a devenit prima moderatoare TV din România care intră în cartea recordurilor după ce a reuşit, în cadrul unui maraton televiziat ce a ţinut 24 de ore, să vorbească încontinuu peste toţi invitaţii din studio.

„Cum intra un invitat nou în studio, nu apuca să spună măcar bună seara, că moderatoarea începea să vorbească peste el”, spune, cu mândrie, producătoarea emisiunii. Marinela, în schimb, a rămas modestă. „O să mă bucur când voi putea să vorbesc peste invitaţii de la televiziunile concurente. Atunci voi şi că, cel puţin din punct de vedere profesional, m-am realizat”.

Aceasta a spus că, pe viitor, pregăteşte un proiect inedit: vrea să scrie, de pe laptop-ul de pe birou direct peste benzile de pe ecran care prezintă ştiri pe scurt. „În felul acesta voi fi singura persoană ca şi vorbeşte şi scrie în emisiune”, a declarat moderatoarea.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
28 martie 2013 17:03

Alte articole

Vezi mai mult