Record! Un român are de 8 ani la mână brățara de la all inclusive

Sigur te-ai gândit și tu la asta! Un român care a fost la all inclusive acum 8 ani s-a gândit că ar fi mai bine să păstreze la mână brățara care îi oferea acces la atâta mâncare și băutură chiar și după terminarea sejurului. Marian Coltea a păstrat brățara la mână și a continuat să vină zilnic, timp de 8 ani, la mic dejun, gustare, prânz, bufetul de amiază, cină, cina a la carte și midnight snack, totul stropit din belșug cu băuturile tradiționale, exact cum scria în broșura care l-a atras la hotel.

Ca să pară că încă e cazat în hotel, Marian s-a instalat într-o debara, și-a adus un pat pliant și a continuat să mănânce cantități enorme de mâncare, ignorând privirile tot mai suspicioase ale personalului din restaurant.

”Din păcate Marian se folosește de această scăpare din contractul nostru, adică atâta timp cât are brățara la mână poate beneficia de mâncarea și băutura din hotel. Cu asta n-ar fi mare problemă, pentru că mâncarea este reciclată de la o zi la alta și berea o facem chiar noi în subsol. Dar am vrea ca Marian să nu mai deranjeze ceilalți turiști, să nu le mai ia mâncarea din farfurie și să nu mai bage bere direct în pet de la dozator”, explică Paul Șaleude, managerul hotelului all inclusive.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
10 iunie 2022 12:08
Citește mai mult despre: all inclusive mâncare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult