Performanţa remarcabilă a unui român a atras privirile reprezentanţilor Guinness Book. Deşi nu se ştie dacă este miracol sau pură ştiinţă, acesta a reuşit să-şi încarce maşina, o Dacie 1310, cu nu mai puţin de 400 de tone de saci de cartofi, porci şi baloţi de fân.
 
dacia saci de cartofi.jpg “Eu nu m-am pornit să bat niciun record”, recunoaşte bărbatul. “Într-o dimineaţă, aveam de cărat câteva lucruri până la cumnată-miu la fermă, şi am început să încarc maşina, cum fac de obicei. Am băgat doar vreo 2500 de saci de cartofi în portbagaj, ca să-mi rămână loc să-l şi închid, după care am pus cei 1000 de baloţi de fân proaspăt pe grătarul de deasupra, şi am legat cu sârmă, pe laterale, cei 1500 de porcuşori de 250 de kile. Nu a fost nimic neobişnuit pentru mine”, spune Ghiţă M.
 
Acum însă, cu celebritatea bătându-i la uşă, Ghiţă are planuri mari. “Încă nu am arătat de ce e în stare Dăciuţa mea. În curând, o să mă mut în alt sat şi, pentru că m-am obişnuit cu casa în care locuiesc, o să o pun pe maşină, cu tot cu mobilă, şi o să o car până la noul meu teren”, a mai spus bărbatul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Luchian | Tuesday, 26.08.2014 17:41 Social

National Cinematografic