Record. Un vasluian a băut 75 beri la Titanic, că la VIP e bar nelimitat

Un vasluian sosit la o rudă din București a profitat de o portiță în regulamentul cinematografului dintr-un mall și a băut 75 de beri în timpul proiecției filmului Titanic, care ține 3 ore. Vasluianul a plătit 77 de lei pentru un bilet VIP și a profitat din plin de faptul că era bar nelimitat, consumând bere în valoare de 1125 lei și o cutie medie de popcorn, că n-a vrut să bea pe burta goală.

Vasluianul recunoaște că a ales Titanic pentru că ținea cel mai mult: Nu eram prost să mă duc la un film scurt. Riscam să nu pot să beau mai mult de 50 de beri, nici nu m-aș fi încălzit”, spune vasluianul.

Vasluianul probabil că văzuse deja Titanic, pentru că nu părea să fie prea interesat de poveste, ci mai degrabă de oferta de bere a cinematografului. Când a apărut aisbergul s-a apropiat de ecran și a dus berea lângă gheață, dorind probabil s-o răcească, spune o altă persoană din sală.

La finalul proiecției vasluianul nu a putut răspunde la întrebarea ”Cum vi s-a părut filmul”, pe care i-a adresat-o angajatul cinematografului. Vasluianul descurcăreț a putut doar să spună: ”Adu-mi o sticlă de borș din Mega și cheamă-mi o ambulanță”.

Scris de Ionut
21 februarie 2023 14:34
Citește mai mult despre: bere film vasluian VIP

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult