Redactor la Jurnalul Naţional, linşat pentru o glumă proastă! A strigat “Au intrat banii!”

Scandal la Casa Presei! În cursul dimineţii, mai mulţi vecini au reclamat la Poliţie faptul că din redacţia cotidianului “Jurnalul Naţional” se aud zgomote tipice unui linşaj. Victima, spun autorităţile şi martorii, ar fi chiar un membru al redacţiei care ar fi făcut “o glumă foarte proastă”, strigând că “au intrat banii”.

“Poate am exagerat un pic ucigându-l cu pietre şi dându-i foc”, au declarat colegii. “Dar gândiţi-vă ce a fost în sufletul nostru când l-am auzit spunând că au intrat banii. Deja ne imaginam un belşug de pufuleţi şi covrigi, un coleg se pregătea chiar să-şi sune administratorul de bloc să-i dea vestea cea mare… Am văzut negru în faţa ochilor când ne-am prins că a fost o glumă proastă. Încă râdea când l-a lovit primul bolovan.”

Apropiaţii celui linşat susţin că acesta era un om liniştit, care nu ar fi îndrăznit să glumească cu aşa ceva. “Salariul e un subiect tabu la Jurnalul şi el ştia cel mai bine chestia asta. Probabil a cedat psihic, sau delira de foame”, au speculat unii colegi din trustul Intact.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
29 mai 2013 14:48

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult