Marian Coltea, un bărbat de 38 de ani din Capitală, a făcut o nefăcută. Văzându-și soția cu două felii de castraveți pe ochi, pofticiosul român a luat o lipie și a înfășurat-o în ea, fiind pe cale s-o mănânce. Vecinii spun că au intervenit când au auzit țipetele femeii. Se pare că Marian deja începuse să-i molfăie urechile și o dăduse și cu niște maioneză, ca să fie și mai gustoasă.castraveti_pe_ochi.jpg

”Victima avea cartofi prăjiți în jurul gâtului. Canibalul avea într-o mână un sos de usturoi și în cealaltă o caserolă și își pusese și un film, semn că ava de gând să o consume în tihnă pe biata femeie”, spun polițiștii. Omul se dezvinovățește: ”Arăta ca o șaormă, mirosea ca o șaormă. Aveam poftă de o șaormă”.

Nu e prima tentativă de canibalism gastronomic a lui Marian. Au fost și alte dăți când a încercat să-și mănânce soția. Ultima oară i-a pus un tub de frișcă pe cap și încerca s-o mănânce cu lingurița, pentru că femeia se spălase cu un gel de duș cu ciocolată și pofticiosul nu s-a putut abține.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Sunday, 07.06.2020 11:50 Social

National Cinematografic