Reformă în sistemul medical. Românii, obligaţi să meargă periodic la medic, să bea o bere şi cu el

În sfârşit, lucrurile încep să se mişte şi la noi! O nouă normă va impune românilor vizite regulate la medic, pentru a se cinsti cu câte o bere. Ca să nu i se pară medicului ceva neobişnuit, sticla de bere trebuie dusă într-un plic. Medicii sunt obişnuiţi cu plicurile. Experţii confirmă că după o bere e mult mai uşor să dai o probă de urină şi că nu există loc mai sigur pentru consumul de alcool decât un spital. Nici nu trebuie să mai chemi ambulanţa dacă aluneci pe scări după ce te-ai ameţit.

Dacă doctorul e de treabă şi îţi pune o perfuzie, poţi să bei mult mai mult timp, îţi creşte imunitatea la alcoolemie. Dacă n-ai desfăcător la tine, nu e problemă. Medicul trimite o asistentă la sala de operaţie să roage un chirurg să-i împrumute un forceps. Dacă pe pacient îl doare ceva, îi face o anestezie şi nici nu simte cum consumă responsabil o navetă de bere împreună.

“E mai bine să previi decât să tratezi. Nu trebuie să vii la medic doar când te simţi rău, ci şi când eşti cu chef de viaţă. Şi aduci şi tu o bere. De exemplu, azi mi-a venit un pacient foarte important, cu nişte Albacher Premium 0,66l. I-am spus asistentei să-mi anuleze toate celelalte programări. Am descoperit că nu degeaba a fost premiat recent cu distincția Gold Award la World Selection 2016. Pacientul era perfect sănătos, dar i-am zis că are ceva grav şi l-am băgat la tomograf ca să-l sperii, să mai vină cu beri”, explică medicul Marian C, din Bucureşti.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

23 august 2016 12:57
Citește mai mult despre: bere doctor reforma spital

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult