Regele Cioabă şi-a cumpărat un loc de veci în Valea Regilor

Bulibaşul suprem al romilor din România, regele Cioabă, şi-a achiziţionat un superb cavou în Valea Regilor din Egipt. După ce vara aceasta a vizitat Egiptul şi piramidele, regele a fost cucerit abundenţa de aur din aceste locuri de legendă şi imediat s-a hotărât să îşi cumpere aici două locuri de veci, pentru el şi pentru regină.

Întrebat de reporterii TNR despre noua sa achiziţie, Alteţa Sa a fost suficient de amabil să ne răspundă: „În Biblie spune că ne întoarcem în ţărână, dar e greşeală. La moarte regele se duce în Egipt şi se pune frumos la păstrare. În valea asta unde mi-am luat eu loc de veci o să fiu înconjurat numai de aur şi de alţi regi ca şi mine.”

Nici obiceiul îmbălsămării practicat de egiptenii nu îl sperie foarte tare pe Rege. „O să-mi păstreze maţele într-un borcan, măruntaiele în alte borcane, organizat frumos, pe rafturi. E ceva de vis, ca-n poveşti. Masca mi-am făcut-o eu singur, dintr-un aur special, care rezistă la timp. Aici oamenii ştiu cu adevărat cum să se poarte cu regii. Este singurul loc de pe toată planeta în care chiar merit să fiu înmormântat creştineşte.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
7 septembrie 2010 14:59

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult