Regele șomerilor vorbește azi la o conferință de social media și dezvoltare personală

Eveniment de prim rang azi într-un hub de muncă hibridă din București. Însuși regele șomerilor a book-uit sala de conferințe ca să țină un workshop de dezvoltare personală cu accent pe social media

Participanții au luat cuminți notițe despre cum acest individ lipsit de orice abilități te poate învăța să devii și tu un strălucit incapabil, cu pereții plini de diplome de participare la zeci de evenimente similare de public speaking, self image development și social media management al propriului cont de Tik Tok.

Zecile de participanți, în marea lor majoritate moldovence proaspăt sosite cu personalul în Gara de Nord, în căutarea unei cariere în cele mai inutile domenii ale activității umane, i-au oferit regelui șomerilor contul de Insta, în vederea unei posibile colaborări, iar el le-a prevenit că inițial va fi pe barter, sau pe partea de promovare în sensul că le oferă mult awareness dar zero employment.

Regele șomerilor a dezvăluit în cele din urmă secretul său: dacă nimeni nu te angajează creează-ți aparența că faci ceva, motiv pentru care s-a inventat social media. El a dezvăluit că n-a muncit o zi în viața lui și nu face altceva decât seminarii de dezvoltare personală, în speranța că poate acestea vor conta într-o zi la pensie și va ajunge să trăiască din mila statului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
14 mai 2024 13:00
Citește mai mult despre: dezvoltare personală șomer

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult