Regina Marii Britanii, găsită iar într-un șanț după 5-6 pahare de vin românesc

Nu era doar un fonfleu de pe internet: reginei Elisabeta chiar îi place şpriţul, mai ales cel românesc! Surse din cadrul Casei Regale britanice anunţă că Majestatea Sa a fost găsită din nou în şanţul din faţa palatului Buckingham după ce a savurat tradiţionalele 5-6 pahare de vin românesc.

„Nu e prima oară când o găsim pe bunica în şanţ. Nu e vinul vostru de vină, aşa e ea, mai veselă”, asigură prinţul Sss’ra, nepotul secret, reptilian, al reginei.

„Vine des pe aici. În capătul ăla al grădinii e ghereta lui Marcel, paznicul nostru român. Mereu insistă să ne amintească că e din Mihăeşti, judeţul Olt. Şi când primeşte nea Marcel de la neamuri câte o damigeană de ceva bun, natural, ne întreabă pe toţi dacă vrem să gustăm, inclusiv pe Regină”, explică sir Johnny Walker Justerini Brooks, grădinarul palatului.

„E un şanţ istoric, în care şi Winston Churchill s-a rostogolit de câteva ori după o drojdeală, ba chiar şi regina Victoria se spune că a dormit acolo a doua zi după ce s-a inventat ginul”, adaugă istoricul Casei Regale britanice, sir Rothmans Winchester Pall Mall.

Scris de TNR
2 februarie 2022 16:08
Citește mai mult despre: drojdeala regina angliei vin romanesc

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult