Reglări de conturi între Mega Image şi mai multe farmacii pentru controlul unei intersecţii

Răzbunare în stil mafiot a trei farmacii, care ieri au incendiat un magazin Mega Image din zona Iancului. Se pare că la mijloc ar fi lupta pentru controlul blocurilor L5, M6 şi N3, unde se intenţionează deschiderea a 20 de farmacii care să deservească cei 200 de locatari. Cum zona era tradiţional sub controlul Mega Image, cele două părţi au ajuns inevitabil la conflict.

„Am ieşit din bloc pe la ora 11 seara să le dau de mâncare lui Negruţu şi Fetiţa, când i-am văzut pe cei de la Help Net şi Sensiblu cum îi alergau pe ai lu’ Image, ameninţându-i cu bâtele dacă se apropie de parterul blocului nostru. Peste puţin timp au sosit şi băieţii de la Dona care au dat foc unui Mega din apropiere”, a declarat speriată Ortansa Graur, casnică.

Deşi urmările sunt vizibile, niciuna dintre părţi nu a dorit să facă plângere. Poliţia a declarat că în ultimul timp, datorită faptului că Mega ar fi ameninţat că va vinde şi medicamente, luptele dintre clanul Farmaciştilor şi familia Image sunt din ce în ce mai violente.

Scris de TNR
24 iunie 2014 17:06
Citește mai mult despre: Mega Image

Alte articole

Vezi mai mult