Reguli mai stricte pentru intrarea în Bulgaria. Trebuie să completezi și un captcha

Autoritățile bulgare au făcut și mai dificilă intrarea în țara vecină după ce au cerut ca la graniță toți cei care vin din România să completeze și un captcha pentru a verifica dacă nu cumva sunt roboți sau retardați mintal.

Astfel, orice român care dorește să intre în Bulgaria va trebui să selecteze, la punctul de frontieră, imaginile care conține semafoare, biciclete sau treceri de pietoni. Fiecărui român de peste 7 ani i se va prezenta o tabletă pe care se vor încărca imaginile și, ca să fie totul sigur, va trebui să completeze de trei ori testul.

În cazul în care greșește la una din etape, testul se va relua de la zero. După ce identifică toate imaginile va trebui să dea click și pe căsuța „nu sunt robot”, apoi să fie de acord cu toate condițiile de intrare în țară, cele de călătorie precum și pentru folosirea datelor sale personale pentru promoții publicitare, oferte de nerefuzat, sfaturi și topuri de destinații. Dacă nu e de de acord se va putea dezabona printr-un formular online în care va trebui să completeze iar patru captcha.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

4 iulie 2022 16:54
Citește mai mult despre: Bulgaria captcha

Comentarii 2 comentarii

  • Aveti si voi la intrarea pe sectiunea pentru abonati regula asta, scrisa se pare tot de un bulgar.

    • Pai e acelasi principiu, verifica sa nu cumva sa citească glumele premium vreun robot / retardat 🙂 the bar is lower though, 1 captcha / zi

Alte articole

Vezi mai mult